DESPRE NOI

Sediul Sabiplast

SCURT ISTORIC

 

SC Sabiplast SRL este o firma cu capital si actionariat integral romanesc, din judetul Brasov.

 

Firma a fost infiintata in decembrie 1997 de trei actioari romani si a inceput efectiv activitatea pe 1 august 1998.

In prezent doi din actionari au ramas proprietarii firmei.

Activitatea a inceput intr-un spatiu inchiriat de 100mp. In prezent firma are in proprietate un spatiu de productie si depozitare de 1000mp si anexe pe o proprietate de 8000mp.

Prima linie semiautomata de suflat a fost achizitionata cu credit bancar si productia a inceput cu 7 angajati.

 

In prezent, Sabiplast dispune de trei linii de suflare, deservite de 15 angajati.

Productia a inceput cu doua modele de flacoane si o capacitate de 100.000 flacoane pe luna si in prezent avem 60 modele de flacoane cu volume de la 200ml la 10 L cu o mare varietate de modele.

 

Procesul de productie este in esenta acelasi : preforma PET (semifabricat ) prin incalzire in cuptor si suflare in matrita cu aer alimentar sub presiune, se transforma in flaconul PET.

 

Procesul tehnoloigic a fost permanent imbunatatit  si are in prezent o linie moderna de compresoare, care economisesc energia si asigura aer comprimat de calitate superioara ( alimentar).

Prima noastra masina de suflat (Bunicuta) a fost inlocuita cu masini imbunatatite tehnologic.

 

In decursul anilor am avut clienti : Colgate Palmolive Romania, Carpatina SA, Oltchim Rm Valcea, Apemin Zizin, Favorit Bodoc, Desanka Arad, H-Com Sf . Gheorghe, Chemsol Group, Prodlacta Brasov.

Lista clientilor este in miscare.

Ca furnizori de materii prime, colaboram cu cei mai buni producatori de pe piata : Pet Star Holding Slobozia, Star East Pet Brasov, Petainer Cehia, Gotmar Bulgaria, Bericap Ungaria.

Close Menu